Tuesday, 27 December 2011

kenapa dengan aku ??

sejak akhir-akhir ni aku rasa suram sangat..
tak tahu kenapa dengan aku ni..
aku rasa kosong..
nak nangis pun ada..tapi aku tak terdaya sebab tahun ini pun aku dah banyak nangis..


gif cry Pictures, Images and Photos

aku dengar lagu pun aku rasa sama je..
mungkin sebab aku rasa lonely..mungkin..
haish..aku tak tahu nak cakap macam mana..susah nak diberitahu oleh kata-kata..
sejak dari kecil aku rasa lonely tapi aku hanya senyum je..
aku ada Allah,keluarga dan kawan dah membuatkan aku rasa gembira..
tapi aku masih rasa sedih..tak tahu kenapa..
kenapa??perasaan aku ke??kenapa aku rasa sedih??

haa..atikah tiba-tiba emosional..
tahun depan dah ambil SPM..yeah!!
ok aku takut sangat..
ermm sekarang aku kena jarang online dan blogging..
harap aku boleh buat..berusaha!!

(awak tak rasa pelik ke??tiba-tiba atikah jadi semangat..tadi punyalah emosional..)

Thursday, 22 December 2011

rindu nak tengok anime..

hello :)
ok nak tahu sekarang pukul berapa??4.18 a.m..bagus kan..
aish..apa nak jadi dengan aku ni..
ok aku nak cerita tentang anime..
aku dah lama tak tengok anime..dan aku rindu sangat..
baru lepas tengok Pretear..ahh rindunya :)

anime yang memang aku suka dan rindu sangat..
pretear Pictures, Images and Photos
Pretear

Vampire Knight

yakitate japan Pictures, Images and Photos
Yakitate Japan
alice adademy Pictures, Images and Photos
Alice Academy

Kuroshitsuji (Black Butler)






rindunya..
bila dengar lagu opening setiap anime ini..aku terus rasa rindu..
aku ada manga alice academy episod 1..tapi mahal sangat..
aku sanggup baca dekat internet..
haish nak dekat pukul 5 pagi..
memang tak bagus untuk badan..
aku tengah cari anime baru..tapi sekarang aku dah kurang suka anime..ermm..
tapi komik aku masih minat membaca..

Monday, 19 December 2011

tukar background :)

akhirnya..siap juga..
punya lah lama aku nak cari background yang sesuai..
tapi aku tak pasti lah..kalau aku nak tukar background ke tak..

aku tak ada idea nak warna apa..
jadi aku buat je lah..
macam mana ok tak??
hahahaha..

sekarang ini..tak boleh nak online sangat..
yeah, nak ulangkaji semua..
harap aku rajin lah..tak nak malas-malas lagi..
sabtu dan ahad memang sibuk sangat..
aku pergi tuisyen..memang penat..
belajar memang penat..tapi penat tu aku tak akan rasa putus asa macam tu..kena teruskan..
bak kata pepatah bersusah-susah dulu bersenang-senang kemudian..
dah macam karangan pula..
aku harap aku rajin belajar..dah tak nak malas-malas..
aku tak nak gagal dalam subjek add.math..

Saturday, 17 December 2011

cantiknya blog anda :)

tadi aku blogwalking..
dan blog aku jumpa semua lawa-lawa..
cemburunya..
aku pun fikir nak ubah sikit dekat blog aku tapi tak ada idea lagi..

tak tahu aku nak letak warna apa..
sebab aku ni memilih..hehehe..
nak pakai blogskin..aku masih belum pandai nak ubah code..nanti jadi lain pula..
header aku pula macam biasa je..tak ada menarik sangat..
entah lah..nanti aku fikirkan..
aku gembira sebab blog sekarang ni lama aku pakai..

ermm..siapa yang pernah datang blog ni..kalau nak tinggalkan komen..balas dekat setiap entry ni..ok :)
hari ni post sikit je..aku bosan sebenarnya..hehe

Wednesday, 14 December 2011

betul ke??

err..apa yang betulnya??
semalam aku ada baca satu blog ni..
dia cakap shoutmix sekarang kena bayar..eh yeke??
sekali aku tengok kat shoutmix..memang betul..
ermm..sekarang aku dah tak guna shoutmix..kalau nak cakap-cakap..balas dekat komen je ok??
tapi ada ke orang nak baca blog aku ni..err..entah lah                                                                                

                               aku cepat rasa cemburu

apahal dengan aku ni tiba-tiba nak cemburu..haish..
aku cemburu dengan seorang kawan aku ni..tapi aku tak nak cerita lah..rasa malas..
lagipun aku tengah sedih..layan lagu nak hilangkan stress..
aku hampir nak nangis..haa..aku tak suka perasaan ni..
kenapa lah...dah lah atikah jangan sedih..
ok dua hari aku duduk depan komputer tapi aku tidur ye..
haish atikah..study lah awak tu tahun depan nak ambil SPM

                                usaha tangga kejayaan

betul tu..tapi aku ni pemalas sangat..haish..
eh,aku rasa aku dah lari topik ni..
err..sorry sorry..saja nak bercerita dekat blog ni hehe..
kalau nak cakap apa-apa..sila tinggalkan pesanan anda di komen saya..sekian terima kasih.. :)

Tuesday, 13 December 2011

sedih..

kenapa aku sedih??
aku sedih sebab aku rindu seseorang..
kedua, aku sedih dengan seorang kawan ni..
dia ni kawan lama dan masa dia bersekolah dengan aku..aku jarang lah cakap dengan dia..
dia baik sangat..tapi dia ada geng..dia banyak meluangkan masa dengan geng dia..
aku suka borak dengan dia sebab dia ni layan je..macam tak rasa bosan..

sekarang dia dah pindah..
dia tulis dekat twitter dia yang dia sedih..
so, aku pujuk lah..tapi dia tak balas..sebelum ni pun dia tak balas..
aku rasa macam aku ni dilupakan..walaupun aku tak cakap sangat dengan dia..
tapi aku fikir baik..aku fikir mesti dia sedih sangat..tak apalah..
tadi shafa mesej aku..dia sekarang dekat rumah mak lang dia..
rindu pula dengan dia ni..
haa..aku rindu si dia..mana lah dia ni..menghilang entah ke mana..aku nak call tapi rasa takut..
takut kacau dia..

haish..malam yang menyedihkan..

Saturday, 10 December 2011

hari pertama dekat tuisyen..

yeah!! blog aku dah ok balik..
jangan buat hal lagi blog..aku sayang kau..hehehe..sudah atikah jangan nak melebih
ok hari ini aku pergi tuisyen..patutnya pergi sabtu lepas tapi masa itu aku bercuti dekat Penang..
haaa..ya, aku penat sebenarnya...

hari pertama tuisyen aku dah penat..
haish..tapi aku rasa seronok juga jumpa kawan aku..
kelas ekonomi asas,akaun,sejarah dan bahasa melayu semuanya ok..aku faham walaupun masa itu aku mengantuk sangat..
kelas sejarah tersangat lah ramai..nasib baik aku dapat tempat duduk walaupun dah ramai masa itu..
kelas matematik.memang seronok..tapi tiba-tiba otak aku kosong je..aku faham lepas itu melayang entah ke mana..
harap add.math tak adalah macam itu..
aku kena buat latihan banyak-banyak..
aku betul-betul takut sekarang ini..

sekarang aku nak rehat..penat..
esok kelas add.math dan english..

Thursday, 8 December 2011

tidak menggunakan blog buat sementara waktu

blog buat hal lagi..
jadi aku nak rehat kan blog aku buat sementara waktu..
tiba-tiba semua berlainan..
baru terfikir nak kemas semua blog..

aku akan datang balik..
tapi lama lagi..
sebab blog aku buat hal..
jangan lah buat hal lagi..
ini blog kedua aku..
aku dah tak nak buat blog lagi..haish..

Monday, 5 December 2011

sebab aku tidak mempunyai kawan ramai

hai..dah lama aku tak update blog ini..
aku pergi Pulau Pinang selama 3 hari 2 malam..
ada saudara aku dia buat kenduri kahwin, dah sampai Pulau Pinang ini,bercuti lah dekat sini.
aku hari ini nak cerita tentang aku..
saja nak bercerita, aku agak bosan sebenarnya..

ok, aku ini tak ramai kawan..adalah juga tapi kawan yang biasa-biasa..
sebab kenapa??
1. aku ini pendiam sangat
     ya, aku memang pendiam. lebih-lebih lagi bila suasana baru memang aku senyap dan suka buat muka sombong. memang tak bagus kan, tapi itu cara aku..bila ada mood nak berkenalan dengan orang..mula lah aku cuba nak bercakap dengan orang.. contoh, macam dekat tuisyen..aku memang senyap bila aku rasa nak bercakap, aku akan cakap..lain lah kawan rapat aku..memang bising..hehehe..aku suka bersendirian..sebenarnya aku bersendirian sebab aku bercakap dengan diri sendiri..pelik betul aku ini..tapi jangan risau aku orang baik :) satu lagi, aku suka termenung..

kucing pun termenung..apa lah dia teringat tu kan..comel betul 
2. Pemalu
       aku memang pemalu..itu sebab aku tak banyak bercakap dengan kawan sangat..malu aku ni memang kuat..susah nak hilang..maksud aku bila nak bercakap dengan orang..aku takut tersilap cakap ke..tu aku senyap je..biasanya aku cakap yang aku ini pemalu dekat orang yang baru berkenalan..baru dia tahu sikit tentang aku..tapi bila dah lama berkawan dengan aku..berlainan sangat..banyak bercakap..hahaha,,itu memang aku..

3. Tak banyak bergaul dengan orang
       aku banyak duduk rumah dari keluar..sebenarnya aku memang tak boleh keluar dengan kawan..memang tak boleh..tu sebab aku tak banyak bergaul dengan jiran..itupun cakap hai saja..memang bosan duduk rumah..kerja aku online,tengok TV dan tidur..sekarang kena rajin lah, tak boleh malas-malas..aku kena berdisiplin..kalau tak, menyesal lah aku..ada kebaikan duduk rumah ni, macam contoh meluangkan masa dengan keluarga betul tak?? betul lah tu hehe..

4. Suka bersendirian
        ini pun sikap aku yang memang tak boleh ditinggalkan..macam aku taip tadi,aku bersendirian sebab aku tengah cakap dengan diri sendiri..tapi bila dah rasa bosan tu baru rasa sedih sebab tak ada siapa nak layan aku..mengada-ngada -__- hahahaha tapi memang betul..tiba-tiba kan aku rasa sedih, tak ada orang nak cakap dengan aku..siapa-siapa yang mesej dengan aku..aku memang balas..bosan kan..balas lah..ataupun nak call ke..aku akan call dengan kawan..itupun kalau kawan aku suruh..kalau aku nak call bila ada kecemasan lah..aku balas mesej dan call orang hanya untuk dikenali sahaja..

ok itu je sebab aku tidak mempunyai kawan ramai..
kawan aku cakap, dia suka berkawan dengan aku..
hehehe terharu aku..aku memang tak pandai berkawan..aku takut kalau aku kecewakan hati mereka..
tapi bila kawan aku cakap macam itu, aku rasa gembira juga..
aku harap dapat ramai kawan..
panjang betul post aku hari ini..

Sunday, 27 November 2011

jalan-jalan dengan mak cik aku :)

hari ini aku jalan-jalan dengan mak cik aku..
sebenarnya mak cik aku janji dengan aku yang dia nak belanja aku tutti frutti hehe
ok sebelum pergi tu mak cik aku dia pergi beli hadiah untuk pensyarah dia tapi aku tak ikut..bangun lambat..
dia pergi naik teksi..
bagus kan aku bangun lambat..memang terbaik! jangan ikut perangai aku ini..
lepas dia dah sampai rumah..terus pergi Bandar Sri Permaisuri..kat situ lah ada kedai tutti frutti..
pergi naik kereta dia..aku tak pasti kenapa mak cik aku tak pergi jauh macam pergi KLCC ke tapi dia berani pula pergi tempat dekat kerja dia..ermm..
mak cik aku dia lapar pula,jadi makan kat Old Town White Coffee dulu..
haish tak sabarnya aku..biasalah first time kan..
habis makan terus pergi tutti frutti..yeah!!tak sabar aku hahahahaha 

masuk kedai dia..aku dan mak cik aku pilih mana-mana yang aku suka..
dan ini lah yang aku pilih..



sedap betul :)
kenyang betul aku..
lepas itu, aku pergi shopping..
hari ini memang seronok sangat..
terima kasih pada mak cik aku sebab belanja aku hehe
nanti pergi lagi..hehe

Friday, 25 November 2011

Jom join my bloglist

hello :)
masa aku check shoutmix aku..
ada blog dari http://cicaktersepit.blogspot.com dia ada buat sesuatu iaitu jom join my bloglist..
first time ada orang ajak..jadi aku aku pun join lah..first time ni :)

ini banner dia :)


tentang tranformasi dekat blog dia..
aku lagi suka blog dia sekarang..cantik sangat :)
header dia nampak simple tapi lawa..jealous tengok hehe
kalau ada siap nak join yang ini..cepat tau sebab tarikh tutup dia 1 Disember 2011 pukul 12 tengah malam..

Monday, 21 November 2011

t-ara cry cry

lagu terbaru dari t-ara kali ni..agak berlainan..
sebab dia punya mv macam drama..
tapi aku suka :)
tajuk lagu dia cry cry..ada yang ballad version dan normal version..
aku suka ballad version..itu lah sebab aku letak lagu ni dekat blog aku..
aku memang suka lagu baru kumpulan ni..tapi dia ada sambungan..
jadi kena tunggu lagi..harap cepat lah kumpulan ini keluar lagu baru..
album baru dan salah satu dari mv kumpulan  ini
gambar ini aku edit..
nampak biasa tapi bagi aku tapi aku suka betul  macam teddy bear ini

Sunday, 20 November 2011

sebenarnya aku nak tukar ke blogskin tapi aku masih tak pandai lagi dalam blog ini..
aku dah tukar semua..
tapi aku pergi ke blog aku sebenarnya..
banyak sangat blogskin sampai aku tak tahu nak pilih mana..
dan aku baru dalam dunia blogger ni jadi aku fikir aku pilih blog aku dulu sebab dah terbiasa..

agak susah juga kalau guna classic template..
tapi kalau usaha mesti dah terbiasa..cuma aku agak pening nak pilih mana satu..
akhirnya pilih lama juga..
memilih juga aku ni..hehe
ok sampai sini saja..aku dah penat..

Friday, 18 November 2011

last day

hari ni last day untuk sekolah..
ok ramai tak datang..
lagipun bercampur dengan form 1 dan form 2..
haish..entah lah aku rasa berlainan betul..

hari ni sekolah aku buat perpisahan Pn. Fatimah dan Pn. Noraini..
rasa rindu mereka.ni..
aku selalu hantar surat khabar dekat Pn. Fatimah..tahun depan dah tak ada..
Pn. Noraini pula cikgu Bahasa Melayu aku..
baru tahun ni dia ajar kelas aku..
aku tak sempat jumpa dia..haish..
macam cikgu Bahasa Melayu aku dulu..
dia sekarang dekat Sabah..tinggal dengan keluarga dia..
aku rindu lah cikgu ni..

tahun ini banyak kenangan :)
ramai kawan nak pindah..
makin sunyi aku rasa..aku tak rasa macam form 3 dulu..
jujur aku cakap form 3 memang best..aku dapat rasa kegembiraan dengan kawan-kawan lain..
sekarang semua dah lain tak macam dulu..
hanya tinggal kenangan saja..
semoga berjumpa lagi..jangan lupa kami di sini.. :)

masa hari tu kan hujan..
sambil aku tengah tunggu seseorang..aku sempat tangkap masa hujan..
ya aku boring sebenarnya..ok tengok lah hasil gambar yang aku tangkap masa hari tu..
hujan tak nampak sangat..

maaf,gambar tak cantik..tiba-tiba jadi macam ni bila upload

maaf gambar tak cantik lagi -__-


                                                      



ini lah gambar aku tangkap masa hari hujan..
nampak sangat aku bosan kan..
aku tak ada idea, nak tangkap gambar apa..

Thursday, 17 November 2011

selesai :D

semalam, akhirnya aku telah selesai mengemas buku..harap jangan bersepah lah..
shafa pula tak datang..jadi aku dan Fatimah je lah ada..
tapi sebelum pergi library..aku kena masuk kelas dulu..
nanti kena marah dengan cikgu..
agak bosan sebab ramai tak datang..jadi main game UNO dengan kawan-kawan kelas A..
mereka ni rajin datang sekolah..
aku datang sebab bosan duduk rumah..

seronok main game UNO dengan dorang..
tapi tak seronok macam tahun lepas...tak ramai..
lepas rehat tu,aku dan Fatimah gi library..habiskan semua kerja..
lepas dah siap..aku rasa bosan duduk dekat library..jadi aku minta dekat cikgu nak keluar..
lepas cikgu dah bagi tu..balik rumah..
cerita aku agak bosan kan..hahaha memang pun :)

hari ni ramai pula datang sebab ada jamuan dekat kelas aku..
tapi tak meriah sangat..biasa-biasa saja..

Monday, 14 November 2011

buku :)

memandangkan minggu ini terakhir sekolah..
aku ingat nak luangkan masa dengan kawan..
tapi lain pula..aku kena kemas buku dekat perpustakaan..
penat betul..
esok sambung balik kerja..

cerita tentang buku ini..
tiba-tiba aku nak sangat jaga dan menghargai buku..
tak tahu kenapa..
aku akan cuba untuk merealisasikan impian aku.. :)

peperiksaan aku..
agak teruk..
aku cuba lagi..aku boleh buat..
aku tahu aku tak lulus add math..
cuba lagi Atikah..lawan semua orang..
tunjuk kan kau boleh buat.. FIGHTING!

Sunday, 13 November 2011

cepat kan masa berlalu..

cepatnya masa berlalu..
dan aku makin hari makin sedih..
ya,dia nak pindah..
aku menangis..ya,aku menangis...

aku tengok dia tengah baik-baik dengan orang baru di sana..
aku rasa sunyi tanpa dia..
aku rasa seronok meluangkan masa dengan dia pada tahun ni..
kenapa cepat masa berlalu..bukan aku tak puas hati...cuma rasa sedih..aku faham..

aku nak cakap jangan lupakan saya..saya akan ingat kepada awak...
aku selalu berdiam diri..dalam hati banyak soalan aku ingin beritahu....
tapi aku malu..aku hanya berdiam diri..
ok..sampai sini yang aku boleh taip sebab aku rasa sedih sangat..sorry..

Thursday, 10 November 2011

hari ini..memang lah sangat boring..
itulah aku update blog ini..
tapi best juga lah..
borak dengan kawan..yelah itupun jarang borak..
kawan pun berlainan kelas..jumpa pun masa rehat..
sekarang exam dah habis..jadi borak lah banyak-banyak..
banyak sangat bercerita..sampai penat..hahaha..

oh,baru teringat big bang menang MTV EMA award..tahniah :D

suka aku tengok kumpulan ni.. :)
hehe TOP sangat hensem..hehe..
dah cukup atikah..jangan nak berangan..

Tuesday, 8 November 2011

jangan lupakan aku dan kawan-kawan :)

hari ni..dekat sekolah..bosan betul..
kenapa dengan ayat aku ni??
tapi memang lah bosan betul...

ok aku nak cerita tentang tajuk dia atas..
bila dah akhir tahun,mesti ada yang nak pindah sekolah kan..
aku rasa sedih sebab sekolah dah nak cuti..
orang lain suka..aku pula sedih..
pertama kali rasa sedih bila nak cuti sekolah..
ada orang dia nak pindah..yang aku sedih sebab tahun depan tak dapat jumpa lagi..
baru kenal tahun lepas..tiba-tiba tahun depan dia nak pindah..mana aku tak sedih..sebab aku baru nak rapat dengan dia..
memang lah nanti kita contact..tapi aku takut dia lupakan aku..
aku paling takut orang yang rapat dan orang yang aku sayang akan pindah..aku rasa sunyi..
aku teringat kenangan masa dengan dia..tiba-tiba aku nangis..aku pun tak tahu lah dengan aku ni..

aku nak cakap..jangan lupa aku bila dah pindah..
selalu contact ye..kalau panjang umur kita berjumpa lagi..
terima kasih kau lah kawan yang baik...
selalu lah tengok blog aku..

sorry..hari ni aku post agak sedih..

Monday, 7 November 2011

tiba-tiba aku suka betul tengok blog aku ni..
mungkin sebab dah edit..
aku tengok blog orang lain..lawanya..
aku pun nak juga.. tapi..tak apa lah dah cantik dah ni..
ada masa aku edit lagi lah..

hari ni..aku tak tahu nak buat apa.
kalau bosan apa lagi tidur lah..
hehehe..
ataupun baca buku ke..banyak komik belum baca lagi..

sebenarnya aku takut keputusan periksa aku..
nak lupakan ke atau ingat..
lupakan je lah..esok baru ingat hahaha
tapi memang aku ingat..
harap esok cikgu dalam mood yang baik lah..

Saturday, 5 November 2011

dah lah jangan lah delete post lagi..

sorry..aku asyik delete post je..
sebab kan ada dashboard,dia akan letak post baru kita kan..
nanti bila buka dekat blog aku...tiba-tiba tak ada post baru..
penat je buka kan..
bukan apa..aku rasa tak yakin..
aku nak jaga hati pembaca..

jadi aku delete post yang tidak berkenaan..
nama tajuk blog aku pun..DENGAR INI CERITA
jadi aku cerita lah tentang diri aku tapi aku tak yakin apa yang aku taip..
takut lah...
bila aku baca blog kawan aku..
best juga bila aku baca..
tapi aku ni takut nak post tentang di sekeliling aku..

lagipun aku dah edit blog aku..
ok tak??
rasanya nak cantik kan lagi..tapi tengok dulu lah..

Friday, 4 November 2011

esok..kawan aku ada masuk dance competition..
dan aku nak pergi sangat..dance competition tu dekat Times Square..
masalahnya aku tak boleh keluar...
aku hanya nak tengok kawan aku dance itu saja..
aku pernah lah keluar dengan kawan..itupun ada ibu bapa dia..

ermm..tapi sekarang ni susah..sebab kawan aku ni dia naik bas..jadi dia cakap lah dekat aku minta mak cik aku hantar aku pergi Times Square..
aku takut mak cik aku tak bagi..
harap dapat pergi..haish..

Thursday, 3 November 2011

birthday ^^

hari ni 3 november 2011..
dan hari ni hari jadi aku haha :)
hari ni boleh lah dikatakan hari yang menggembirakan

dan nak terima kasih dekat kawan-kawan yang menyanyi lagu birthday untuk aku..
aku menghargai sangat..terharu aku..hehe
terima kasih kepada huda yang wish awal..harap kau cepat sembuh..sayang kau :)
dyba terima kasih bagi teddy bear yang comel dan nyanyi untuk aku... sayang kau juga :)
terima kasih dekat family dan kawan-kawan yang lain..
aku betul-betul menghargai sangat..membuatkan aku gembira..anda terbaik!

terima kasih sangat-sangat..
haha terlalu gembira pula aku ni.. :D

Saturday, 29 October 2011

sombong??

ermm sebenarnya entah lah..aku rasa diri aku ni sombong..
tak layan orang,buat muka masam dan tak bercakap sangat..
bila aku tengok orang yang ramai kawan..seperti contoh my BF sham..
aku rasa agak cemburu..ramai orang cakap dengan dia..
bukan aku cemburu sebab ramai orang layan dia tapi dia mempunyai ramai kawan..

cikgu pun baik dengan dia..
aku??entah lah..bukan aku sombong..tapi aku ni pemalu..
dan aku suka bersendirian..aku pun tak tahu kenapa..mungkin dah terbiasa rasanya..
dulu masa aku kecil lagi..arwah atuk tak bagi aku keluar..selepas dia meninggal..aku tak boleh keluar..
aku lebih suka meluangkan masa dekat rumah atau bilik..
selalunya aku banyak tidur hehehe
jauhnya aku bercerita..

bila aku berkomunikasi dengan orang..aku takut..
aku takut orang benci aku,pandang rendah,cakap aku ni tak baik lah..
jadi aku lebih mendiamkan diri..kadang-kadang aku fikir..adakah semua tahu kenapa aku macam ni..
ermm entah lah..
bila terfikir balik..aku dapat rasa aku banyak buat salah dengan orang..
haish..aku memang lemah betul..
dan sampai sekarang aku rasa dan fikir adakah aku sombong??

Friday, 28 October 2011

wah..aku nak tengok drama FORENSIC HEROES III dekat Astro On Demand
best cerita dia..
tapi aku nak study lagi..nak siapkan folio akaun lagi..
baru tengok episod 9

ermm...sedih lah..
cepat-cepat lah habis peperiksaan dan siap folio akaun..
nak tengok TV lah...
nak tengok drama dekat Astro On Demand sepuas-puasnya..

Thursday, 27 October 2011

quotes

aku suka quotes ni...

I'M NOT PERFECT.
I'M MAKE MISTAKE AND HURT PEOPLE
BUT WHEN I SAY SORRY,I MEAN IT


lagi satu,

PAIN MAKES YOU STRONGER.
TEARS MAKES YOU BRAVER.
HEARTBREAK MAKES YOU WISER.
SO THANK TO THE PAST FOR A BETTER FUTURE.


dan yang ni

THE MORE WE THINK OF THE FUTURE,
THE MORE WE FORGET THE PRESENT.
ALWAYS REMEMBER:
NO MATTER WHERE WE ARE GOING,
IT STARTS FROM WHERE WE ARE.

Wednesday, 26 October 2011

patutnya nak belajar masa cuti ni..
sebab aku masih dalam mood exam..tinggal paper 1 je ermm..cepatlah habis
tapi aku membuang masa melayari internet,tidur..
bagus kan atikah ni..ish ish ish

ini je peluang aku nak belajar betul-betul
sebab nak selamatkan paper 2..ya,paper 2 aku sangat lah..ermm susah nak diluahkan..
terutama akaun,add math dan math..ok yang itu lah membuatkan aku takut..
ermm kalau asyik macam ni..habislah..

cuti ni??tak tahu nak buat apa
tak boleh nak keluar..duduk rumah je lah..
ermm..
sebenarnya aku bosan..ermm..

Thursday, 20 October 2011

tidur kurang 6 jam boleh membawa maut (take a note)

maaf tulisan kabur..just click dekat gambar ni


ini aku jumpa dekat FB kawan aku..
aku agak terkejut juga..kalau terlebih tidur pun mungkin juga membawa petanda penyakit kardiovaskular..
selama ni..aku selalu tidur lambat..
yelah,suka membuang masa kan..
kalau macam ni aku kena betulkan waktu tidur..
kawan-kawan tolong baca ni..penting tau..

Sunday, 16 October 2011

nak sangat pergi tempat ini :)

kalau musim luruh mesti cantik :)



aku nak sangat pergi tempat ni..
jalan-jalan dengan orang yang kita sayang..
kalau musim luruh ni..mesti cantik lah...
ermm...nak sangat lah...
harap jadi kenyataan lah hehe

Saturday, 15 October 2011

menyesal..

ermm..haish..rasa menyesal betul..
aku ingat lepas balik tuisyen aku nak study..tapi aku online..bagus kan aku ni..
aku tahu esok ada masa lagi nak study..tapi aku takut aku sibuk..
esok kawan aku nak datang..sebab nak siapkan folio akaun..

aku fikir macam mana nak buat ni..ermm..
ermm..ermm..ermm..
aku rasa sekarang ni aku kena study..sekarang baru pukul 11.00 malam..
ermm ok lah..

bila dah form 4 ni, aku rasa tercabar,takut dan risau..
menyesal tak belajar betul-betul..
suka sangat belajar last minute..aish...
tak apa lah..aku cuba sedaya upaya nak rajin kan diri aku ni..
aku tak boleh malas-malas..kali ni..aku nak buat yang terbaik..Insyallah..FIGHTING!

Friday, 14 October 2011

add math..add math..

haish..aku risau dan takut sekarang ni..
esok dah exam add math kertas 1..
tapi aku asyik duduk depan komputer je..
tadi aku baru study sikit add math..nak ingat balik formula..

aku harap lulus lah..aku tak nak dapat kosong..
Ya Allah,mudah-mudahan aku menjawab peperiksaan dengan tenang..
risau..risau..
add math tolong bagi soalan yang senang :)

Thursday, 13 October 2011

background baru

ermm..ok tak background blog aku ni :)
kalau cantik bagus lah hehe :)
yang tulisan tu kawan aku yang tulis..edit adalah aku..

thank u eiza..sebab tolong aku..
hehe

peperiksaan akhir tahun..

baru lepas baca sejarah..
menngantuk...aku harap apa yang aku baca masuk dalam kepala aku..
esok Bahasa Melayu dan Sejarah..
jumaat add math..errmm ok..

takut juga aku..periksa kali ni..
jangan lah ada yang tak lulus..berharap sangat..
mudah-mudahan aku dapat menjawab periksa dengan baik.. :)

Tuesday, 11 October 2011

ok..ingat tak kenapa aku post pasal ni http://mylifeandsimpleblog.blogspot.com/2011/10/urmmaku-nak-bersendirianboleh-tak.html
sebenarnya time tu aku betul-betul stress dan emotional...sebab folio akaun dan semua orang sibuk..aku rasa lonely lah..tu sebabnya..

sekarang..aku agak rasa tenang..folio akaun dah siap..cuma nak print je..
memang mencabar buat folio akaun..sampai menangis sebab imbangan duga tak imbang-imbang lagi..
lepas ni fokus untuk exam akhir tahun..
jumaat ni kertas add math 1..terbaik..harap lulus kali ni..

Sunday, 9 October 2011

kawan lama :)

hari ini,aku ada tuisyen..
patutnya aku tak ada kelas hari ini..
tapi semalam, cikgu cakap nak buat kelas akaun esok..
ini lah sebab aku datang tuisyen..

masa kelas akaun. aku jumpa kawan lama..
rindu sangat..dah lama tak call dan mesej dengan dia..sebab aku tak tahu dia pakai no.fon apa..
masa last time jumpa masa form 2..tak silap aku..lepas itu,dia tak pergi tuisyen sebab tak cukup duit nak bayar yuran..
dan akhirnya dapat juga jumpa dia..walaupun tak bercakap sangat..pemalu betul aku ni

lepas itu, kawan-kawan anime dekat Facebook pun dah aktifkan balik..
yeah!kawan yang tak pernah jumpa, padahal tuisyen sama..tak sangka betul..
tapi dorang dah habis belajar, seorang belajar dekat US..seorang lagi belajar dekat Selangor..
dorang ni macam roleplay lah..tahu roleplay?? macam contoh lah..dorang letak gambar 1 anime..dan dorang berlakon..agak fun juga..
tapi aku jarang roleplay dengan dorang sebab aku ni cakap bahasa english tak pandai sangat..
lagipun dorang sibuk dengan study,so jarang online..

apa-apa pun..aku happy juga..kawan lama sudah kembali.. :)

Thursday, 6 October 2011

bila kita menghadapi masalah..

pernah tengok video ni??
mesti ada yang pernah kan..
masa first time tengok video abang ni memang lawak..tapi video kali ini memang bagi aku,amat bermakna kepada orang yang mengalami masalah..

bila kita menghadapi masalah mesti rasa stress kan??
rasa nak marah,menangis dan banyak lagi lah..
dan akhirnya putus asa..
bila aku tengok video abang ni..memang aku rasa nak ubah diri aku..bukan rasa...MEMANG NAK!
jadi tengok lah video ni..amat bermakna bagi semua :)

Monday, 3 October 2011

urmm..aku nak bersendirian..boleh tak??

urmm..disebabkan aku terlalu emotional,stress dan banyak lagi..
aku rasa aku nak bersendirian..
sebab entah lah..cuma rasa sedih..
mungkin aku dah terlalu kuat..dan aku dah menyerah kalah..akhirnya aku menangis..

tak apa lah..aku cuba pujuk diri..supaya jadi kuat..
aku nak minta maaf kalau selama ini aku menyibuk,buat orang marah,salah kan orang..
aku cuma manusia yang selalu membuat kesilapan..dan cuba sedaya upaya bangkitkan diri aku..
aku akan cuba pujuk diri aku..bersemangat lah atikah..jangan sedih..


Friday, 30 September 2011

:)

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

firman Allah : dan minta lah pertolongan kepads Allah dengan jalan sabar dan mengerjakan solat dan solat itu amatlah berat kecuali orang-orang yang khusyuk (surah Al-Baqarah:45)

Wednesday, 28 September 2011

exam..

disebabkan exam akhir tahun nak dekat..
aku betul serius..nak siapkan folio akaun..
study,tumpukan betul-betul dekat add math..
tapi di dalam hati aku..aku rasa nak nangis sebab aku takut tak boleh buat..
aku rasa lemah sangat..aku fikir apa aku nak buat sekarang??apa harus aku buat??
Ya Allah..tabah kan lah hati ku ini..

aku kena banyak buat latihan..
aku tak boleh kalah macam tu..
sejak add math aku dapat kosong..memang aku ambil ini sebagai pengajaran..walaupun masa tu,aku tak ada perasaan bila add math aku dapat kosong..
aku boleh buat!! itu lah ayat untuk berikan aku semangat..
itu je lah aku boleh buat bila aku hampir nak putus asa..

Monday, 26 September 2011

hari yang memalukan..haaha

pagi tadi,dekat sekolah..
ada perkara yang memalukan terjadi pada aku..
aku tak boleh lupa perkara tu..nak tergelak pun ada bila teringat balik..

ceritanya macam ni..
masa tu tasawwur islam..ustaz suruh semua salin soalan stuktur..
tengah nak menyalin..aku pun borak dengan kawan aku..gelak lah..menyanyi lah..
nyanyi lagu 2NE1-i am the best..lagu korea..siap menari lagi..kalau nak tahu macam mana step dance dia..search kat youtube..
aku tengok kawan aku dia tahan gelak..aku pun pelik lah..
tiba-tiba terdengar ada suara dari belakang aku.."hah,atikah dah salin ke belum??''
aku terkejut..dalam hati aku cakap ''alamak! ustaz''
lepas itu ustaz cakap ''salin..jangan asyik nak joget je''
haa..malunya..kawan dekat sebelah aku hanya ketawa..
dia tak tahan tengok muka masa tengah malu..

memang kelakar..kawan aku tak henti-henti ketawa..
itu lah padahnya..menyanyi masa tengah belajar..
padan muka aku..
sangat memalukan >///<


Sunday, 25 September 2011

rindu sangat-sangat

assalammualaikum dan selamat sejahtera...
anda ada rasa apa yang ada perubahan dekat blog ni??
ada tak??siapa tahu tu??bagus-bagus hehe
sebenanya aku tukar lagu..lagu backstreet boys-as long as you love me dan westlife-if i let you go
mesti semua pernah dengar lagu ni kan..

bila dengar lagu ni..memang rindu dekat kumpulan ni...
teringat masa kecil..mak cik aku suka sangat dengar lagu kumpulan..
dulu aku tak kenal kumpulan ni.dengar je lah lagu mereka ni..
bila dah remaja ni..dengar lagu kumpulan ni..rindu pula..

kepada semua yang baca blog..harap enjoy mendengarnya..

Wednesday, 21 September 2011

serius!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera :)
haish..aku dalam keadaan risau..
banyak sangat fikir..
nak buat itu lah..ini lah..
macam-macam..kita hanya boleh bersabar je lah..dan teruskan dengan senyuman :)

apa yang aku nak serius ni??
aku sekarang nak serius dalam semua subjek..lebih-lebih lagi add math
memang nak kena serius ni..
tak lama lagi exam..
apa lagi..banyak buat latihan lah..

memang pening kepala...tapi kena teruskan juga..
tak boleh putus asa..berusaha!!yeah!!
dan aku mengucapkan tahniah pada diri sendiri sebab masa add math..aku betul-betul tumpukan perhatian..
kalau tak..fikiran aku melayang ke tempat lain..
good!! atikah :)

Tuesday, 20 September 2011

wah!!!

helo.. :)
apa yang wah sangat ni??
entah haha..
tak ada lah..tadi tengok satu video kawan aku dan group dia dance..
dorang masuk kpop dance competition..aku betul-betul gembira..
aku pun teruja..sambil terjerit-jerit aku..excited sangat!!..macam lah aku ada dekat situ..padahal tengok video je..

walaupun dorang tak menang..aku betul enjoy tengok dorang dance..
bagus..walaupun nampak ada berterabur..tapi tak apa..korang dah buat dengan terbaik!!
tahniah Reos(rebirth of shine)!!

Monday, 19 September 2011

tahniah kepada kakak saya :)

tahniah!!pada kakak saya..
dia bertunang pada hari sabtu lepas..
tahniah!!tahniah!! daripada adik anda yang comel ni haha
cantik betul kakak aku masa tu...cemburu aku hehe

dan yang sangat best..aku jumpa dengan keluarga aku..
hari sabtu lah hari yang paling sibuk dan seronok bagi aku :)
dah nak kahwin kakak aku ni..
rasa sedih pula..hmm
tak payah lah rasa sedih..happy lah sikit..emotional betul aku ni..

Sunday, 18 September 2011

melukis :)

helo :)
aku tak tahu lah tiba-tiba mood nak melukis datang..
tapi memang aku nak melukis ><
sudah sekian lama tak lukis..

aku sebenarnya tak pandai melukis dari idea sendiri..
tapi pandai meniru hahaha
aku ada beli dua buah how to draw manga..tapi tak guna..tersimpan macam tu je..
tak apa tak apa..nanti aku nak guna buku tu..
bila aku tengok kawan aku lukis..
cantik sangat..buat aku rasa semangat nak lukis..
bila nak lukis..eh,macam mana nak lukis?? errr.. *blur sekejap -__-''

aku kena memupuk semangat nak lukis yeah!!
hehe tiba-tiba je semangat hehe..

Tuesday, 13 September 2011

kembali lagi :)

helo :)
yeah,dah aktif balik..
akhirnya aktif juga..selama beberapa hari menghilangkan diri..hehe..
ok sampai sini je..tak tahu nak cakap apa sebenarnya...

Sunday, 28 August 2011

pengumuman :)

helo pembaca semua :)
aku nak beritahu yang blog ini tergendala buat sementara waktu..
aku akan aktifkan blog ini selepas beberapa minggu..

aku nak cakap kepada pembaca SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN..
kepada kawan-kawan yang mengenali diri aku..aku nak minta maaf kalau aku pernah buat korang marah,terkasar dekat korang,cakap lepas dekat korang..minta maaf sangat-sangat..

jumpa lagi dalam post akan datang :)
don't worry i'll be back :)

Tuesday, 23 August 2011

macam mana ni...

apa harus aku buat..banyaknya kerja sekolah..
tidur lambat hari ini..
nak buat macam mana..
terima lah..

aku harap dapat habiskan secepat mungkin..
aku mengantuk sangat..

serius aku tak ada niat nak cakap macam tu..

haish..
aku paling takut kalau cakap dengan lelaki..
aku takut salah cakap...
lepas itu..nanti cakap aku ni fikir lain..
kadang-kadang aku jarang cakap dengan lelaki..takut tersalah cakap..
itu lah ayat yang paling aku takut..ayat itu adalah ayat apabila kita tersilap cakap..

aku fikir..macam mana aku nak cakap dengan betul..
aku risau betul..haish..
ermm...arghh!!pening pening

Monday, 22 August 2011

dapat kosong??

helo..wah dah lama tak post blog ni..
tak tahu nak tulis apa..
sekarang baru nak tulis tentang hari ni..

aku dapat kosong??
aku dapat kosong dalam exam add math..
ermm..entah lah nak kata sedih..tak..
tapi aku cuma rasa puas dan terkilan..
puas sebab dah dapat markah dan terkilan sebab aku dapat kosong..
first time aku dapat kosong..
aku tak buat exercise..itu dapat markah macam itu..
rasa sedih sikit lah..

aku rasa seronok sebab masa balik sekolah..hujan..
jadi aku balik sekolah sambil main hujan..
seorang jer..seorang pun tak apa..
tengah melayan diri sendiri..
tapi aku sedih juga..entah lah kenapa..mungkin aku rasa sedih sebab aku seorang..
tak apa lah :) 

Monday, 15 August 2011

miss A,infinite and super junior

hey MR SIMPLE,can u BE MINE..because u are SUPERMAN for me..if u not love me GOOD BYE BABY..


create by myself...
mr simple,superman-super junior
be mine-infinite
good bye baby-miss A

it's ok or not??

add math..saya sayang awak..

add math..add math..
kenapa lah soalan kau..mencabar minda aku..
adui..banyak formula aku sudah hafal tapi aku tak boleh buat pula..

kalau add math untuk exam akhir tahun lulus..aku rasa bangga..
yelah..aku tak pernah lulus add math walaupun sekali..
aish..add math..add math saya sayang awak..

Thursday, 11 August 2011

peristiwa yang menyedihkan...

peristiwa ini adalah benar...
aku lihat dengan mata aku sendiri dan aku nak cerita pada pembaca blog ni..


masa tu..aku pergi MC Donald bersama dengan mak cik aku..
sedang aku menunggu makanan siap..aku tengok tingkah laku pelanggan dekat MCD
itu memang rutin aku bila dah bosan..tiba-tiba aku nampak seorang lelaki tua ni masuk MCD
aku ingat mungkin anak dia bawa dia sebab aku nampak seorang perempuan belakang dia
bila turn dia nak pesan makanan..dia hanya bagi sekeping kertas tertulis menu yang dipesan
aku hanya tengok lelaki tua tu..lepas semua dah siap apa yang dia pesan
dia bayar dan keluar seorang diri..aku pelik ..rupanya perempuan tu orang lain..
aku berkata dalam hati 'eh,dia seorang je??'
aku tanya kepada mak cik aku 'dia seorang je ke??'
mak cik aku cakap 'mungkin ada orang suruh dia'
aku hanya terdiam..dalam hati aku sedih sangat siapa lah suruh dia ni..
kenapa lah orang ni suruh dia..kenapa tak beli sendiri..aku rasa kasihan kepada lekai tua tu..
apa boleh buat aku hanya mampu melihat saja..
peristiwa ni memberi aku pengajaran dan aku nak cerita kan peristiwa ini supa pembaca fikir dan renungkan..

cuba lah kita fikir adakah kita nak ibu bapa kita macam ini apabila mereka sudah tua atau kita apabila kita sudah tua nanti...
mesti semua tak nak kan...jaga lah ibu bapa kita walaupun mereka asyik marah kita jer..mungkin ada sebab mereka buat macam tu..
fikir lah dan bayangkan kalau kita macam lelaki tua itu..
renung-renungkan lah...

mana followers??

kenapa aku tak boleh nak tengok followers aku ni..
haish..problem lagi ke??
aku tak pasti sama ada internet aku atau blog..
oh blog,jangan ada problem lagi..tolong lah..
tapi nasib baik boleh post..

kembali lah followers aku..
ermm..awak yang baca ni..ada nampak saya punya followers tak??kalau ada tinggalkan mesej kat kotak jeritan tu..boleh tak??dan kalau ada blog tu follow lah saya haha
kerjasama anda amat dihargai hehe :)

Tuesday, 9 August 2011

dah pukul 12 malam..

dah pukul 12 malam..
dan aku masih belum tidur..
bagus kan??jangan ikut macam aku..tak baik..

aku nak study akaun kejap..lepas ni aku tidur..
patutnya study waktu siang..tapi tengah malam..
suka sangat buang masa jadi macam ni lah..haish..
ermm..apa-apa je lah..ok aku nak sambung study


(post hari ni tak memberi manfaat langsung..tapi aku nak luahkan perasaan..orang yang baca blog ni tak kisah kan??)

Sunday, 7 August 2011

malas

haish..habislah mood malas aku dah datang..
dah lah esok exam..aku dah study lepas tu aku stop...
malasnya nak study..macam mana ni...

apa yang aku risau add math dan math..
2 subjek buat aku takut..
aku takut dapat gagal lagi..
atikah..jangan malas-malas..macam mana nak berjaya ni..
aku kena sedarkan diri aku..nanti esok..kelam-kabut pula..

harap dapat jawab lah exam kali ni..

mood:study!!

Saturday, 6 August 2011

buat hal pula..haish..

internet jangan lah mcm ni..jangan lah buat hal..
aku nak follow orang pun susah..
jangan buat macam ni tau..awak baik kan hehe

jadi kena tunggu esok nak follow orang..
disebabkan internet buat hal..terpaksa ditangguhkan..bagi internet rehat banyak-banyak hehe

Friday, 5 August 2011

folio akaun...

hai..orang yang membaca blog ni :)
hari ni macam mana??seperti biasa atau lebih baik...
harap lebih baik dari biasa :)

post hari ni tentang folio akaun..haish..memang dah sibuk lah jawapnya..
ingatkan hari ni..cikgu nak buat exam akaun..tapi tak jadi sebab ada mewarna satu malaysia sempena bulan kemerdekaan..
bila masa bahasa melayu..cikgu suruh pergi library..tiba-tiba cikgu akaun ada bagi kertas tentang folio akaun..
memang agak mencabar juga..tapi aku cuba buat dengan sebaiknya..

jadi bulan ogos ni..agak sibuk sebab nak study dan nak siap kan folio..
minggu depan exam..harap dapat buat lah..Insyallah :)

Thursday, 4 August 2011

mr.simple

helo helo..
super junior dah kembali..
dengan lagu baru mr.simple
best sangat lagu dorang..

siwon nampak hot dalam mv mr.simple tu..hehe
rasa nak ulang lagi lagu dorang tu..haha
ok sampai sini post hari ni :) sorry agak sikit post ini haha

because i'm naughty naughty..hey,i'm mr simple :) (lirik super junior)

Monday, 1 August 2011

minta maaf

aku minta maaf kerana tak dapat pujuk bila kau bersedih..
aku minta maaf kerana tidak menolong kau bila ada masalah...
aku minta maaf kerana jarang bercakap dengan kau..
aku minta maaf kerana tidak menepati janji..
aku minta maaf kerana aku buat kau kecewa...
aku minta maaf dan minta maaf pada kawan-kawan aku yang lain...
maafkan aku..

Sunday, 31 July 2011

bulan ramadhan :D

bulan ramadhan datang lagi pada tahun ni..
aku nak mengucapkan selamat berpuasa kepada orang yang membaca blog ni :)
harap bulan ramadhan ni kita banyak berbuat baik sesama manusia..banyak beribadat kepada Allah..

aku harap bila puasa ni aku bersabar..
dan boleh lah kurus badan aku ni hehe..
apa-apa pun puasa ye..jangan ponteng kecuali perempuan..
aku tengok kawan-kawan aku semua tak sabar nak puasa..
bagus lah tu :D

sekali lagi selamat berpuasa semua :)

Wednesday, 27 July 2011

gurau kasar dan gurau baik..

hari ni..aku rasa nk cakap hal tentang bergurau dengan orang..
ada orang gurau dia kasar..ada orang gurau dia baik..
tapi kalau nak bergurau tengok pada orang lah..
kadang-kadang ada orang dia cepat terasa macam aku..aku memang cepat terasa..
kalau masa tu mood aku baik aku boleh sabar...tapi kalau mood aku tu tak berapa baik memang aku tak layan orang..

aku tahu dia bergurau tapi dia kena tahu lah cara nak bergurau tu...
ada orang cakap..dia bergurau je tu..bagi aku..ok,dia hanya bergurau tapi kena ingat tengok orang dia macam mana..
macam kita juga...kita bergurau dengan orang tu tapi gurau cara yang salah..kita tak tahu perasaan dia macam mana..nampak jer dia tenang tapi dalam hati siapa tahu..
cuba kita pula kena gurau macam tu..mesti terasa kan..
ada orang dia cool..ada orang dia cepat terasa..berbeza kan..

aku nak cakap kalau nak bergurau..gurau cara yang baik..jangan gurau yang kasar..
kita tak tahu..takut cara kita gurau tu buat orang terasa..nanti orang tu tak suka kita..
nanti timbul lah pergaduhan..
kita tahu kita cuma bergurau..tapi tengok orang dia macam mana..

Tuesday, 26 July 2011

kesilapan...

hello.. :)
hari ni aku kena perli dengan kawan aku..
sebab aku selalu tersilap bila buat akaun..
lebih2 lagi bila nak buat imbangan duga..siapa yang belajar akaun dia tau lah apa imbangan duga..

imbangan duga ialah satu senarai baki-baki debit dn kredit yang diambil drpd akaun-akaun dlm lejar dan buku tunai pada suatu tarikh tertentu untuk menguji ketepatan catatan bergu..
itu lah maksud imbangan duga...kita nak tahu debit dan kredit tu sama ke tak baki dia..
kesilapan aku ialah..selalunya mesti ada terlebih mcm contoh :baki debit lebih banyak dari kredit..
stres aku nak buat balik..dan aku pun kena perli dengan kawan aku..
aku cakap dekat dia.."apahal,kau pun sama juga kan??"
aku gaduh dengan kawan aku...gaduh gurau jer..
dia memang mcm tu..cari gaduh dengan aku..bila dia tak datang rasa sunyi pula..hehehe..

ok..dah mcm lari dari tajuk pula..apalah aku ni..haish.. *ketuk kepala
pengajaran aku..aku kena berhati-hati..masa nak buat akaun..kalau tak,banyak lah kesilapan aku..

Monday, 25 July 2011

gembiranya!!

semalam..seronok sangat..
aku balik rumah family aku..jumpa siblings..aku rasa rindu kat dorang...
aku duduk rumah family aku tak sampai beberapa hari..1 hari jer..esoknya mak cik aku ambil aku..

akhirnya dapat juga aku tengok harry potter and the deathly hallows part 2..
tengok dengan siblings aku..
tapi entah lah tiba2 aku rasa sedih sebab cerita harry potter dah habis...nampak macam cepatnya masa berlalu(kenapa lah tiba2 emotional ni)
ermm...apa2 pun terima kasih kat J.K Rowling sebab menghasilkan cerita yang best ni..

lagi 1 aku rasa happy jumpa family aku..
sebenarnya aku tak tinggal dengan family..aku tinggal dengan mak cik dan nenek aku..
jumpa pun kadang2..
aku rasa bersyukur sangat2..thank u Allah
harap dapat jumpa family aku lagi..

Thursday, 21 July 2011

penatnya...

hari ni agak penat lah..
sebab dekat sekolah aku ada raptai untuk sukan tahunan sabtu ni..aku ada hal pada sabtu tu tapi aku gi je lah...
aku masuk untuk kawad (puteri islam) ..dan jadi pemegang bendera..berat betul..sakit tangan aku nak pegang bendera tu..
yang aku tak suka tu..kain dia panjang..so,rasa terganggu lah..

first time jadi pemegang bendera..memang takut lah..yelah selalunya pemegang bendera selalu depan..
tapi nasib baik semuanya keadaan baik..
aku harap sukan tahunan nanti tak ada apa2..semuanya berkeadaan baik..


Tuesday, 19 July 2011

ft island

helo..orang yang tengok blog ni..
selamat datang :) terima kasih kerana melawat blog ni hehe :)
hah..hari ni nak cerita pasal ft island..
aku tukar kepada lagu ft island (bad woman)

aku suka sangat lagu ni..sebab suara lee hong ki tersangat lah merdu..hahaha tapi betul lah..
sekarang dah ramai minat ft island..lagu dia jiwang tapi best..

ft island



yang paling aku minat lee hong ki..
dia comel sangat :) aku tahu masa dia berlakon dalam drama he's beautiful..
masa tu dia comel sangat..
semua group ft island aku suka :D
first time dengar lagu dorang ni..aku suka sangat lepas tu aku nangis sebab sedih sangatt lagu dia..
ft island pernah datang malaysia tapi lupa tahun bila..
harap dorang datang lagi malaysia..walaupun aku tak dapat tengok konsert dorang..








ini je lah aku dapat cerita tentang ft island..
aku harap lagu dia best tahun depan :) FIGHTING !!



Monday, 18 July 2011

nak tengok Harry Potter and Deathly Hallows Part 2

cerita harry potter dah keluar kat pawagam..
aku nak tgk2 sangat :(
ni yang terakhir..tu lah sebab nak tgk sangat..

aku cakap kat kawan aku sebab dia dah tengok..dia ckp best!!
aku rasa nak sangat tengok..bila dia cerita kat aku..
aku harap dapat gi tengok cerita tu..hmmm :(

Friday, 15 July 2011

ermm..entah lah...

aku tak tahu lah..nak cakap mcm mana hari ni..
memang hari ni aku tak ada mood...tapi aku cuba juga cakap2 dan gelak2 dgn dorang..
dekat sekolah tadi...ada lah aku terasa hati kat orang but aku lupakan je lah..

esok,aku tak pergi tuisyen..aku cakap lah dekat dyba..tapi dia nampak mcm marah aku..
aku rasa bersalah dekat dia..aku tak tahu nak cakap mcm mana..
ermm..aku cuma nak minta maaf dekat dia..
i'm so sorry :(

Wednesday, 13 July 2011

senyum :)

helo..helo.(teringat pula lagu ft island)
aku tak tahu kenapa rajin nak update blog hari ni..
hehehe :)

aku suka tengok orang senyum..buat aku rasa gembira..lebih2 lagi orang yang rapat dengan aku..
kan bila waktu pagi aku ada kerja nak buat iaitu menghantar paper...
selalunya,ramai lah kawan2 dan sham lepak kat tempat aku dan shafa (kwn yang menolong aku) bekerja tu..
aku bila tengok dorang senyum..rasa gembira sangat...tapi...
bila tengok dorang bad mood jer..aku rasa tak gembira..
mungkin dorang ada problem..aku faham..

aku suka cakap dengan kwn2..gelak2 dengan dorang..
aku rasa gembira sangat :D
harap dorang selalu senyum :)
(adakah apa yang aku type ni ada kena mengena dengan tajuk hari ni??aku harap ya..)

Tuesday, 12 July 2011

boring betul hari ni..

hari ni ramai yang tak ada dlm kelas..sebab ada saringan..
ada yang QM..ada yang ambil bahagian dlm acara masing2..
aku pula duduk dalam kelas je lah..cakap2 dengan kawan..boring betul 

disebabkan cikgu busy juga..jadi tak belajar kecuali akaun dan sains..
esok pula tak ada kokurikulum sebab ada saringan juga..
hehe..esok boleh balik awal..yeah!!




Monday, 11 July 2011

apa nak jadi dengan aku ni..

haish...
apalah nak jadi..
hari ni..aku tak sentuh langsung homework..tengah2 malam baru nak buat..
aku tak tahu lah kenapa..
mungkin asyik duduk depan komputer sepanjang masa..sampai homework pun tak buat..

aku risau juga..sebab exam lagi beberapa bulan je..
sekarang masa berlalu dengan cepat..tiba-tiba dah bulan julai..tak ke cepat..
aku kena disiplin kan diri aku ni..tak boleh main-main lagi..kena belajar sekarang..

aku harap aku berjaya disiplin kan diri aku ni..yelah tengah malas ni..memang susah nak kawal lah..
FIGHTING ATIKAH!!! hehe semangat ni :)

Thursday, 7 July 2011

UIAM :D

semalam aku dan dua kwn aku pergi 1 program ni..program ni untuk pergerakan puteri islam..
program buat kat Universiti Islam Antarabangsa Malaysia..
best sgt..kakak kat sana semua baik dan cute hehe..

masa sampai kat sana..aku tgk Universiti tu besar (yelah baru pertama kali tgk)
dah daftar semua tu..aku dan kwn aku pun masuk kat dewan..dan sarapan..
lepas sarapan tu..ada ceramah tentang masalah remaja..
ceramah dia ada lawak..ada buatkan aku rasa insaf...
habis ceramah..time rehat pula...
lepas rehat tu..ada forum tentang akhlak dan budi bahasa remaja..
aku dengar..walaupun time tu memang mengantuk sgt..nasib baik kakak kat situ bagi gula-gula..hilang sikit rasa menagntuk aku tu..
selepas forum..solat zuhur...
selesai solat zuhur tu..kena bahagi beberapa kumpulan..masa ni aku takut sangat...
aku dah lah tak pandai nak ckp dengan orang yang baru  kenal..sebab aku ni malu nak bercakap..
tapi nasib baik..dorang ni baik dan jenis yang dah biasa ckp dengan orang..jadi aku tak lah rasa malu..
banyak lah aktiviti yg kena buat..semuanya best2..kakak yang mengetuai kami (akak fatimah zahrah)..dia memang baik,kelakar dan cute :)
dah habis aktiviti tu..kami pun minta lah email masing2..aku tak dapat sangat..entah lah kenapa sebab time tu fikiran aku melayang..tapi ada orang dapat email dan dia pun dah add aku kat fb..cepat betul hehe
lepas dah bagi tu..duduk tempat  masing2..
time penyerahan sijil dan cenderahati...aku buat pertama kali dengar lagu puteri islam..kat sekolah kami hanya nyanyi tanpa lagu..aku suka lagu puteri islam :D
dah habis semua..kami solat asar dan minum petang...
akhirnya time balik..

tu je lah..aktivti yang aku dan kwn aku buat semalam...memang best..aku dapat banyak pengajaran kat sana..
aku harap dpt jumpa kwn2..dan dapat dtg Universiti tu lagi...
memang kenangan tak boleh dilupakan :)

Saturday, 2 July 2011

larian 1 Malaysia

hari ni ada larian 1 malaysia..
seluruh sekolah buat larian ni..
pagi tadi dgn tak makannya..
terpaksa lah bersabar...

bila dah start tu..bukan lari jalan jer..ramai yang jalan..
tapi ok lah...dah lama tak bersenam kan...
lepas dah sampai kat sekolah..apa lagi makan lah..dah lapar..hehe..

lepas semua dah makan..buat lah aktiviti masing-masing...
aku boring sangat-sangat..so,aku minta lah telefon sham(my bf hehe)..nak main game hehe
tengah2 selesema tu lah aku main game sampai habis sekolah..
khusyuk betul...main game hehe..

ni je lah...aku buat hari ni...meluangkan masa dengan main game..hehe

Friday, 1 July 2011

jangan menipu...

korang rasa marah tak..kita buat kerja tu dengan bersungguh-sungguh dan dah siap..
esoknya tu..cikgu korang nak check lah nak tgk siapa yang tak siap..
lepas korang punya turn dah lepas..tiba-tiba ada orang minta kerja korang..tujuannya nak menyelamatkan diri dari kena marah dgn cikgu...mesti marah kan..

jangan lah menipu..kalau dah tak siap..terima je lah denda yang cikgu bagi..
dapat beri pengajaran supaya kita tak akan buat lagi..
kalau tak faham..tanya cikgu atau kawan yang tahu..
kalau kita rajin kan diri..kerja sekolah mesti siap punya...
tolong jangan malas kpd diri...lawan sikap malas tu..
jangan lah sampai nak curi orang punya kerja..

aku pun malas juga..tapi kerja sekolah mesti kena siap..kalau tak faham tanya orang yang tahu..
aku cakap ni untuk beri nasihat dan pengajaran..
so,jangan menipu...tak baik 


Wednesday, 29 June 2011

t-ara :D

tukar lagu..hehehe..
sekarang lagu group t-ara pula..lagu baru dorang..
tajuk nya roly poly..
t-ara :)

aku memang minat group sejak dgr lagu TTL/time to love...terus minat group ni..
dorang cute kan :)

Sunday, 26 June 2011

kerja sekolah..

kerja sekolah banyak betul..
haish..malasnya nak buat..
kalau tak buat kena marah pula..

kenapa ye cikgu banyak bagi kerja sekolah??
bila aku berfikir,baru aku sedar (baru nak sedar ish ish ish)
bagi aku lah kan,mungkin cikgu suruh buat latihan banyak-banyak..
masa belajar aku adalah buat kerja sekolah kebanyakannya..
yang kedua..hehe macam karangan pula..
ok yg kedua,cikgu tak nak kita malas...
aku sekarang macam malas jer nak buat kerja sekolah..
lebih2 lagi kerja sekolah yg kena buat aku berfikir mcm karangan,math dan sebagainya lah..
ketiga,kalau buat kerja sekolah,kita lebih faham..
bagi aku betul,kalau betul2 rajin mesti faham..
tu je lah apa yg aku fikirkan tentang kerja sekolah ni :)

kalau dah siap kerja sekolah..rasa macam free jer..
tapi bila tak ada kerja sekolah rasa macam lain sebab dah terbiasa kan...
kadang2 aku tak sempat nak siapkan kerja sekolah,yelah dgn aktiviti sekolah lagi lah..
aku cuba juga lah nk abiskan kerja sekolah..kadang2 kalah juga hehe...

wah!!banyaknya aku type hari ni..sorry kalau aku type tu mungkin korang rasa kerja sekolah ni lain drpd aku fikirkan..
semua berbeza pendapat betul tak??
hehe.. :)

Saturday, 25 June 2011

haish :(

aku sedih lah...
yelah..tak gi tuisyen dan lagi satu aku asyik2 bersin jer haish...
bawa bersabar je lah..

dyba..aku minta maaf sgt2 sebab tak gi tuisyen..
minta maaf sgt2..nanti sabtu depan kita jumpa tau..
aku harap sabtu depan tak ada hal..

Friday, 24 June 2011

tak sihat :(

hari ni aku tak berapa sihat...
tapi  aku datang juga sekolah..sebab aku dah janji dengan kawan aku..
tak apa kawan,its ok..tak menyusahkan pun...
dengan muka sedih,aku tetap gi juga..haha semangat jer...

sorry dekat kawan aku yang lain..
aku buat muka sedih aku...sorry ye..
aku harap aku ok esok...
esok nak gi tuisyen kan..aku kena gi lah..
dah lama tak datang..yelah buat apa kalau kita dah bayar yuran tapi tak datang..rugi kan..
jadi aku datang je lah..aku kena bertahan..

oh ye,kepada kawan aku,eiza kamal hehe..ahad ni dance competition kan..
good luck,buat yang terbaik ok!! FIGHTING!!!!

Wednesday, 22 June 2011

hari usahawan...hari yang memenatkan..

hari ni..kat sekolah aku ada hari usahawan..
haish..penat betul...
buat kerja ni lah..itu lah...tapi fun gak lah..
sampai letih betul...

esok pula..dapat report card..
aku tak tau nak cakap mcm mana..takut,suka...ermmm entah??
aku tau result tak berapa bagus..jadi,aku susah nak beritau...

ok kembali pada cerita hari usahawan tu...
pertama kali berniaga..aku dah lah tak berapa pandai kan..
so,aku cuba je lah..akhirnya ok lah juga...
Alhamdulilah.. :)

Tuesday, 21 June 2011

SEDAR DIRI SIKIT!!!

macam2...
entah hari ni buat aku marah jer...
aku tak nak cakap pasal benda2 mcm ni tapi dah buat aku marah kan..

nampak jer baik..tapi mengata mcm2..
padahal dia pun sama mcm tu gak..
aku tak pernah benci dia..tapi bila dia mcm ni..aku rasa tak caya dgn dia...
ingat diri dulu..sebelum nak kata apa2...
aku tak pernah ckp mcm2 kat kau ok!!..

sorry lah,aku hanya nak luahkan perasaan kat kawan aku ni...
tapi ingat lah jgn percaya dekat orang sebab kita tak tau dia baik ke tak..
bukan aku nak menimbulkan pergaduhan tapi cuma nak bagitau..
jangan salah faham...

Monday, 20 June 2011

HOTTEST ARE BACK!! 2PM :D

wah..happynya aku :D
lagu 2PM dah keluar...ok lah lagu dia
tapi mv belum keluar lagi..baru keluar lagu dia..mungkin esok rasanya..

tak sabar pula nak tgk mv dia..
tgk dia punya teaser..wah,hensemnya dorang..suka aku hehe
tajuk lagu 2PM - HANDS UP

Sunday, 19 June 2011

wah...akhirnya :D

akhirnya..!!!
setelah banyak aku practice..
aku dah boleh buat.. dance FICTION-BEAST/B2ST
tapi tau yang part korus jer..yang orang panggil penguin dance tu..
kalau semua..ambil beberapa hari nak practice..

aku memang nak practice dance tu..sebab kawan aku dia boleh buat..
so,aku cuba lah belajar..akhirnya dapat gak...
PRACTICE MAKE PERFECT...betul kan??


B2ST/BEAST FICTION AND FACT




Thursday, 16 June 2011

letih!!!!

haish...
letih betul...
dengan tak cukup tidur lagi...
semenjak lepas cuti sekolah ni,letih tu lagi bertambah-tambah..
sampai aku nak belajar pun terganggu..

nak kata banyak kerja sekolah..tak lah banyak sgt..
bila nak buat kerja sekolah,aku suka buat lambat ..tu jadi macam tu..
padan muka aku..hahaha!!
aku harap minggu seterusnya tak jadi mcm ni lagi..

aku letih lepas tu..curi-curi tidur hehe..akhirnya cikgu nampak juga aku tertidur..kantoi!! haha

Tuesday, 14 June 2011

blog lama dah ok balik..ermmm

blog lama??
ya,blog lama aku dah ok balik tapi dah tak pakai dah..

dulu aku ada blog,tapi tak boleh nak follow orang dan new post..
jadi,aku ambil keputusan nak delete blog lama..
lama juga lah aku biarkan,suatu hari tu aku buka dan undeleting balik blog tu,aku cuba buat new post,tak boleh juga..aku delete balik..
bila aku dah buat blog baru ni...aku terfikir nak tgk blog lama..
aku undeleting dan cuba new post tiba-tiba boleh pula..hmmmm

sekarang aku dah ada blog baru..
jadi,aku tak pakai lah blog lama tu...
aku delete dan pakai blog ni je lah..

Monday, 13 June 2011

haish...first day sekolah...

first day sekolah..rasa gembira,takut dan sedih pun ada..
apa yang sedihnya,keputusan exam...jgn ckp lah...tersangat lah teruk..
rasa sedih sangat..

kalau boleh aku nak dapat A+ dalam semua subject..
mungkin asyik main je...sampai lupa nak study..tak apa atikah..ada exam lagi,buat yang terbaik..ok!!
aku jealous gak tgk org dapat markah tinggi..bukan dorang pandai tapi dorang usaha..itu yang penting..betul tak??

selain keputusan exam aku,aku rasa sedih dgn sorang kwn aku ni..
tapi tak boleh cerita lah...
aku harap dia happy balik seperti kebiasaannya...

ermm..itu je lah hari ni..aku nak type..hari ni aku tak ada mood sebenarnya..tapi aku cuba gembira depan orang...
be happy atikah :)

Sunday, 12 June 2011

esok...sekolah....!!!

esok dah sekolah....aku rasa belum puas lagi..haishh..
baru habis buat kerja sekolah..hehehe...suka sgt buat kerja last minute ish ish ish...
haishhh......nak cuti lagi...!!!
huhuhu
rasa tak puas lah..haish...

Saturday, 11 June 2011

Peristiwa Di Tuisyen

hari ni aku tuisyen setelah sebulan tak datang...
aku agak takut lah..yelah mana lah tau tiba2 ada buat exam...
tapi nasib baik tak ada hehehehe... 

lepas kelas sejarah dan ekonomi asas...seterusnya kelas akaun...
bila dah masuk bilik..aku nak cari tempat duduk...masa tengah2 nak cari tu..
tiba2 aku terdengar benda jatuh..tgk2 aku nampak bekas air dah atas kat lantai n banyak air tumpah..rupa2nya aku dah terlanggar bekas air tu(dengan tidak sengaja)
apa lagi aku dah mcm kelam-kabut...aku cepat2 cari tempat duduk..dah dapat tu..aku nampak tuan punya bekas air tu datang..aku dengan rasa bersalah aku minta maaf lah kat dia..nasib baik dia maafkan kalau tak,aku tak tau nak ckp apa..memang cuak betul aku masa tu...

apa2 pun aku rasa happy dtg tuisyen...aku mesti berhati2 lain kali..

Wednesday, 8 June 2011

hmmm....

huhu..tgk title pun dah tau kan...
aku nak sgt gi jalan2..
entah lah..duduk rumah je kan..
aku tgk kawan aku..dorang gi tgk wayang..haish,bestnya dorang...
tapi tak apa lah..mungkin nanti aku akan keluar juga....huhuhuhu..

aku ni mcm childish kan kan kan??
aku memang mcm ni..tak boleh duduk rumah mesti nak keluar juga..
dulu aku tak lah kisah sgt pasal nak jalan2 ni..aku lebih suka duduk rumah..
tapi bila dah remaja ni..aku rasa nak keluar sgt2..
ermm..

Tuesday, 7 June 2011

tuisyen!!!

aku dah lama tak gi tuisyen...
disebabkan lupa nak bayar yuran..tu aku masuk pada bulan jun..
aku tak tau sekarang belajar apa...haish..
ikutkan aku..aku nak pergi kelas ganti..tapi kan jauh tuisyen...
kwn aku dia tak dtg..so,aku terima je lah.. ^^

aku cubalah sedaya upaya nak usahakan diri aku yang tengah malas ni -__-''
apalah nak jadi dgn aku ni...ish..ish..ish...

hehehe :P

Monday, 6 June 2011

lukis..lukis :D

wah..aku dah lama tak melukis...
aku masih belum bagus dlm bidang melukis ni..
aku kena usaha lagi...FIGHTING!!!
nk tau mcm mana aku naik kan semangat bila aku dah tak ada mood nk lukis...

aku tgk video how to draw a manga kat youtube..
bila aku tgk terus aku dah jadi lebih bersemangat..
aku ada banyak idea nk melukis..tapi aku belum bagus lagi..jd aku kena belajar betul2..
FIGHTING!!

Wednesday, 1 June 2011

helo jun :D

helo jun!!
wah cepatnya dah bulan jun...
mcm tak percaya je kan...
ermmm...

Tuesday, 31 May 2011

cuti sekolah...tak tau nak buat apa -__-''

bosannya..aku tak tau nk buat pe...
rasa nk keluar je..tapi aku mana keluar...
nak buat kerje sekolah (malas),melukis(tak tau lah nak lukis apa)...
haish...bosan,bosan,bosan!!!

Monday, 30 May 2011

Si Pemain Piano

dah lama aku tak dengar dia main piano...
siapakah pemain piano yg aku cerita ni??
aku pun tak tau siapa dia..dan dia ni jiran belakang rumah aku...
aku tak pernah kenal dia...cuma dgr dia main piano..aku kalau gi dapur (kalau bernasib baik lah)aku dapat dgr dia main piano..
kalau tak,tak dapat lah...
takkan lah aku nak duduk lama kat dapur tu..nanti mak cik aku rasa pelik pula dgn aku..

aku suka dgr lagu dia...mungkin masa aku dgr dia tengah practice rasanya....
aku harap dapat kenal dia...tapi aku mana boleh keluar..aku ni kurang sosial..suka duduk rumah jer..hehe...
aku dgr dia main masa form 3..masa tu aku gi dapur dan terdengar bunyi piano...
sampai sekarang aku tak tau siapakah pemain piano itu....

SURAT UNTUK SESEORANG 2

aku dapat surat...yeah!!!
atikah menaip dgn bangganya(hahaha)
surat untuk seseorang version ke 2 ^^

yelah..biskut chipsmore butter(kesukaan aku tu hehe)....
dah lama aku tak mkn biskut tu...
oh yeah...bulan jun nk dekat dah...aku kena rajin kan diri aku gi tuisyen...
aku promise..aku gi tuisyen...aku rasa aku dtg tuisyen mesti blank otak aku sebab aku tak fhm..
tak apa nanti aku faham kan..mungkin kot..hehehe...
jumpa ko bulan jun...

salam sayang :D
aku baca surat dia...suka tak terkata..
tersenyum lebar aku hahaha..
jumpa nanti...bulan jun...i'll be back


SURAT UNTUK SESEORANG

seseorang???siapa tu??jgn salah fhm
bukan secret admire..
tapi untuk seorang kwn aku ni...
lama tak jumpa....
biasalah..semuanya ada hal..nak jumpa pun terganggu...
so,ni aku nak menaip surat untuk si dia ni...
dyba,baca tau...
dah lama kot...tak jumpa ko..rindu betul..
selalunya jumpa kat tuisyen je kan(memanglah)...bila dah jumpa..aku rasa memang bising..hahaha
lagipun kat tuisyen tu memang bising...
ko ingat tak lagi..kita beli slurpy(tak tau betul ke tak aku eja)...
sampai nk pegang kena gilir2 takut tumpah...
aku teringat lagi masa first time kita ckp2...aku rasa aku yg banyak ckp..hahaha..
bila ko tak dtg kan..aku rasa boring betul...pastu pandang pintu tu beberapa kali..sampai tengkuk aku sakit lah..tapi tak apa...hehehe..
ko nak tau tak...bila aku jumpa ko,aku rasa malu betul...entah kenapa...serius!!
lagi satu bila ada cerita..aku mesti nak cerita kat ko...banyak lah..
kadang aku lupa juga..haish..aku rindu masa tu sebb banyak kita kongsi bersama..hehe..
thanks jadi kwn aku...bila kita jumpa kita ckp byk2 tau..hahaha 

sorry,aku ni tak pandai menaip surat...
kan bagus kalau dapat ulang masa tu..
tapi kita tak boleh...hanya kenangan saja yg dapat kita diingati..
thanks my friend(dyba)

Sunday, 29 May 2011

saya pendiam??ye,mmg betul :)

kenapa saya ni pendiam??

ok saya terang kan....
saya pendiam sebab......saya pemalu >///<
tak caya?? tak caya sudah...
saya pemalu bila kalau berkenalan dengan kwn baru...
kalau dah lama...lain cerita lah...

kadang2 saya cuba gak lah..berani kan diri....tapi gagal juga...
memang sikap saya agaknya....mungkin??
jadi,kalau baru ckp dengan saya..mesti saya macam tergagap nk ckp..takut tersilap ckp nanti...
hehehehe :)

holiday ^_^

cuti..cuti..cuti!!!!
sukanya!!! XD

nak buat apa ye..hmmm..tak tau lah...
kadang2 bosan juga...
ermmm...so,happy holiday!! 
harap cuti korang adalah cuti yang terbaik!!

SUPER JUNIOR M.. :D

yeah !!
semalam tgk suju m...memang gempak...
suka sgt2..tapi siwon dan donghae tak dtg..mungkin sibuk rasanya..
tak apa lah asalkan dapat tgk dorang..best tak terkata lah..
seronok sangat2... XD


first time tgk dorang dan dance dorang secara dekat...
terima kasih kawan aku sebab ajak aku gi tgk suju m..
thank u so much :D

Thursday, 26 May 2011

FUN AND FUN AND FUN~~~

tadi kat skolah best sgt2..sebab ada wat hari guru..
memang best tak terkata lah...hahaha XD...aku tgk kwn aku wat show..ok lah...terbaik!!
dia buat lagu just the way you are..lagu bruno mars tu...anyway memang terbaik!!
aku suka cara pemakaian cikgu masa tu..lawa2 dan bling..bling hehe...
aku harap tahun depan lagi best :D

Wednesday, 25 May 2011

heloo.. :D

hai..
hahaha..ni blog yg ke 2..hehe
so,saya kembali :D