Tuesday, 31 May 2011

cuti sekolah...tak tau nak buat apa -__-''

bosannya..aku tak tau nk buat pe...
rasa nk keluar je..tapi aku mana keluar...
nak buat kerje sekolah (malas),melukis(tak tau lah nak lukis apa)...
haish...bosan,bosan,bosan!!!

Monday, 30 May 2011

Si Pemain Piano

dah lama aku tak dengar dia main piano...
siapakah pemain piano yg aku cerita ni??
aku pun tak tau siapa dia..dan dia ni jiran belakang rumah aku...
aku tak pernah kenal dia...cuma dgr dia main piano..aku kalau gi dapur (kalau bernasib baik lah)aku dapat dgr dia main piano..
kalau tak,tak dapat lah...
takkan lah aku nak duduk lama kat dapur tu..nanti mak cik aku rasa pelik pula dgn aku..

aku suka dgr lagu dia...mungkin masa aku dgr dia tengah practice rasanya....
aku harap dapat kenal dia...tapi aku mana boleh keluar..aku ni kurang sosial..suka duduk rumah jer..hehe...
aku dgr dia main masa form 3..masa tu aku gi dapur dan terdengar bunyi piano...
sampai sekarang aku tak tau siapakah pemain piano itu....

SURAT UNTUK SESEORANG 2

aku dapat surat...yeah!!!
atikah menaip dgn bangganya(hahaha)
surat untuk seseorang version ke 2 ^^

yelah..biskut chipsmore butter(kesukaan aku tu hehe)....
dah lama aku tak mkn biskut tu...
oh yeah...bulan jun nk dekat dah...aku kena rajin kan diri aku gi tuisyen...
aku promise..aku gi tuisyen...aku rasa aku dtg tuisyen mesti blank otak aku sebab aku tak fhm..
tak apa nanti aku faham kan..mungkin kot..hehehe...
jumpa ko bulan jun...

salam sayang :D
aku baca surat dia...suka tak terkata..
tersenyum lebar aku hahaha..
jumpa nanti...bulan jun...i'll be back


SURAT UNTUK SESEORANG

seseorang???siapa tu??jgn salah fhm
bukan secret admire..
tapi untuk seorang kwn aku ni...
lama tak jumpa....
biasalah..semuanya ada hal..nak jumpa pun terganggu...
so,ni aku nak menaip surat untuk si dia ni...
dyba,baca tau...
dah lama kot...tak jumpa ko..rindu betul..
selalunya jumpa kat tuisyen je kan(memanglah)...bila dah jumpa..aku rasa memang bising..hahaha
lagipun kat tuisyen tu memang bising...
ko ingat tak lagi..kita beli slurpy(tak tau betul ke tak aku eja)...
sampai nk pegang kena gilir2 takut tumpah...
aku teringat lagi masa first time kita ckp2...aku rasa aku yg banyak ckp..hahaha..
bila ko tak dtg kan..aku rasa boring betul...pastu pandang pintu tu beberapa kali..sampai tengkuk aku sakit lah..tapi tak apa...hehehe..
ko nak tau tak...bila aku jumpa ko,aku rasa malu betul...entah kenapa...serius!!
lagi satu bila ada cerita..aku mesti nak cerita kat ko...banyak lah..
kadang aku lupa juga..haish..aku rindu masa tu sebb banyak kita kongsi bersama..hehe..
thanks jadi kwn aku...bila kita jumpa kita ckp byk2 tau..hahaha 

sorry,aku ni tak pandai menaip surat...
kan bagus kalau dapat ulang masa tu..
tapi kita tak boleh...hanya kenangan saja yg dapat kita diingati..
thanks my friend(dyba)

Sunday, 29 May 2011

saya pendiam??ye,mmg betul :)

kenapa saya ni pendiam??

ok saya terang kan....
saya pendiam sebab......saya pemalu >///<
tak caya?? tak caya sudah...
saya pemalu bila kalau berkenalan dengan kwn baru...
kalau dah lama...lain cerita lah...

kadang2 saya cuba gak lah..berani kan diri....tapi gagal juga...
memang sikap saya agaknya....mungkin??
jadi,kalau baru ckp dengan saya..mesti saya macam tergagap nk ckp..takut tersilap ckp nanti...
hehehehe :)

holiday ^_^

cuti..cuti..cuti!!!!
sukanya!!! XD

nak buat apa ye..hmmm..tak tau lah...
kadang2 bosan juga...
ermmm...so,happy holiday!! 
harap cuti korang adalah cuti yang terbaik!!

SUPER JUNIOR M.. :D

yeah !!
semalam tgk suju m...memang gempak...
suka sgt2..tapi siwon dan donghae tak dtg..mungkin sibuk rasanya..
tak apa lah asalkan dapat tgk dorang..best tak terkata lah..
seronok sangat2... XD


first time tgk dorang dan dance dorang secara dekat...
terima kasih kawan aku sebab ajak aku gi tgk suju m..
thank u so much :D

Thursday, 26 May 2011

FUN AND FUN AND FUN~~~

tadi kat skolah best sgt2..sebab ada wat hari guru..
memang best tak terkata lah...hahaha XD...aku tgk kwn aku wat show..ok lah...terbaik!!
dia buat lagu just the way you are..lagu bruno mars tu...anyway memang terbaik!!
aku suka cara pemakaian cikgu masa tu..lawa2 dan bling..bling hehe...
aku harap tahun depan lagi best :D

Wednesday, 25 May 2011

heloo.. :D

hai..
hahaha..ni blog yg ke 2..hehe
so,saya kembali :D