Wednesday, 18 April 2012

NU'EST

assalammualaikum dan selamat sejahtera :)

dah lama aku tak update blog ni..riiiiinnnduuu sangat ><
ok2..nak ceritani..
nu'est??apa tu??
oh tu kumpulan korea baru..



tadi aku baca profile group..kebanyakannya lahir tahun 1995..sorang 1993..
ramai kumpulan baru muda-muda..
aku kenal group ni dari kawan aku..dia suruh aku dengar lagu dorang..first time dengar aku dah suka..



dannn..aku minat sorang dari group ni gak hehe..nama dia Ren..

aku suka cara dia pandang tu..

muka dia macam girl kan, siap ada blusher lagi..
mungkin dorang suruh dia buat karakter macam tu..
aku harap lagu yang akan datang, dia tak nampak macam girl lah..
aku minat sebab dia cool sangat..hehe
lagi sebab...ermmm sebab dia cool lah hehehe.. (apa punya sebab lah aku bagi ni)
aku agak gugup sebenarnya..entah lah kenapa..
tu sebab aku cerita pun macam tak nak cerita...maaf sangat-sangat..

ok cerital fasal aku pula hehe..
sekarang aku agak sibuk..sibuk nak buat kerja sekolah dan siapkan folio akaun..
wahh..tingkatan 5..banyak kerja nak diselesaikan..huh!
macam-macam dugaan yang aku terima, aku hanya bersabar..
dan..aku dah tak sedih lagi tentang hal yang dulu..aku cuba melawan perasaan tu..
benda dah lepas lupakan jer..jangan lah kita sedih tentang hal dulu sebab dia dah lepas apa yang kita fikir sekarang ialah buat yang terbaik untuk masa depan kita..atikah boleh!

ok sampai sini saja..aku bercerita..jumpa lagi :)