Monday, 23 July 2012

music time :)

Assalammualaikum :)

selamat berpuasa kepada umat islam :) puasa jgn tak puasa tau..

hari ni, nak cerita tentang lagu..
ok,lagu apa??lagu B.A.P - no mercy..
lagu B.A.P memang banyak lagu semangat..aku memang suka..lebih2 lagi time stres ke kan..
lagu kali ni..memang awesome! powerful! I like...hahaha XD




nak tengok video dia..memang awesome tapi agak seksi..hehe kena tengok lepas puasa lah ye..
lagu ni aku bagi 5 bintang!
yeah!memang minat gila dengan B.A.P..



Monday, 9 July 2012

Lyana's Studio First Giveaway

Assalammualaikum..

mari-mari join giveaway ni :)
siapa nak join klik di sini

tarikh tutup : 14 Julai 2012
nak tag :

Saturday, 7 July 2012

softball

Assalammualaikum..

apa khabar semua??sihat??
wahh..dah lama aku tak update..maklum lah nak SPM..ceh! hahaha
hehe..aku ada cerita nak kongsi..
jom dengar cerita aku ni..check it out!

hari selasa..masa PJK (pendidikan jasmani dan kesihatan)
kelas aku main softball..akhirnya aku dapat juga main..
kalau tak, aku tengok je..

mula-mula aku tak tahu macam mana nak main..
so, aku tengok dulu macam mana main..aku jadi orang tangkap bola..duduk belakang sekali..
tapi satu apa pun aku tak dapat sebab duduk belakang..
bila masa team aku nak pukul..aku berdiri dan tengok je lah..
aku cakap dengan kawan aku..aku nak cuba..sebab tak puas hati aku tak terpilih..
kawan aku beritahu dekat ketua yang lepas ni giliran aku..dia pun setuju..
masa time aku..memang berdebar-debar, yelah baru first time nak pukul bola tu..
cubaan pertama aku tak pukul sebab balingan dia tak berapa cantik..cubaan kedua aku dapat pukul dan lepas..aku punya lari laju betul hahahaha XD
aku lepas semua dan dapat skor markah..

memang enjoy betul lah..
sebenarnya aku dah lupa nama yang tangkap bola dan orang baling bola..
tapi aku faham cara dia main..
aku harap sangat dapat main lagi...