Sunday, 19 August 2012

apa khabar semua??

Assalammualaikum :)

aku dah lama tak update blog..
ye,aku ada banyak konflik sejak akhir-akhir ni..
sekarang dah reda..semua dah ok..tapi adalah sikit..
urmm..tak perlu lah cerita..maybe pembaca blog ni tahu apa dah jadi dengan aku ni..
tak apa lah..hal kecil je..i'll be ok :)

ok first nak cakap selamat hari raya kepada semua pembaca blog ni..
maaf zahir dan batin..maaf jika terkasar bahasa dalam blog aku ni..
terima kasih dekat followers yang follow saya hehe (dah macam dapat anugerah pula)

lepas raya ni..batch 95 akan menduduki percubaan SPM..
good luck semua..buat yang terbaik :)
aku sekarang dah jarang update..
so,mungkin lepas SPM aku akan banyak update..
ok tu je aku nak katakan pada semua..jumpa korang lagi.. :)

dan comel tak cekak telinga kucing aku ni :


akhirnya aku berjaya buat..

Saturday, 11 August 2012

segmen : blogwalking sambil follow

Assalammualaikum semua :)

hari ni aku ada masuk satu segmen ni..tuan blog ni ajak aku masuk segmen..
aku suka sebab....
sebab dia suka anime dan dan dan blog dia aku suka sangat >< hehe..


ni dia punya banner..comel kan :)
kalau siapa-siapa nak join nah ni link blog dia