Sunday, 23 September 2012

komen sikit..

Assalammualaikum :)

dah lama tak update..yeah,sibuk dengan SPM..
SPM nak dekat dah..doakan aku buat yang terbaik dalam SPM nanti.. :)

ah..nak komen fasal lagu dalam blog ni..
ok tak??maksud aku sesuai tak dengan blog ni??
aku memang suka dengan lagu ni..
lagu ni menceritakan tentang seorang laki baru break up dan dia tak tahu macam mana dia nak cakap dengan kawan dia..
jadi,dia tipu lah kawan dia..macam-macam dia cakap..
kelakar pun ada..
group train mesti ada yang kenal kan..ala..yang pernah nyanyi lagu hey soul sister..
mesti tahu kan..

komen ye..kalau lagu ni sesuai ke tak..
jumpa lagi bloggers :)

Saturday, 22 September 2012

Segmen : " Hanif Idrus Segmen Menerjah"


Assalammualaikum semua :)

hari ni aku ada 1 segmen ni..
tengok tajuk pun tahu kan..
jom lah join segmen ni..klik sini kalau siapa nak join 

maaf lah kepada tuan yang buat segmen ni..saya lambat join..


ini banner dia..
ok nak tag:
http://eira-shamiera.blogspot.com/
http://hairuliza-anakku.blogspot.com

Sunday, 2 September 2012

segmen : mari berkenalan

assalammualaikum :)

apa khabar??hehe
haih..trial dah start dan memang risau sangat lah..
tapi aku cuba sedaya upaya! chaiyok!

ok ok..hari ni aku masuk 1 segmen ni..yg bertajuk : mari berkenalan..
aku memang nak berkenalan dengan blogger lain..so,aku pun join..
korang pun jom lah join :) click kat sini Rien Rose


soalan :

jawapannya :
1. Nur Atikah Binti Ali
2.17 tahun..calon SPM huhu
3.orang KL :)
4.cakap dengan diri sendiri..tapi bukan gila eh..jgn salah faham..
5.http://akudirikuselamanya.blogspot.com/ dan http://allahseeker.blogspot.com/
6.kenangan..ermm..main kejar2 dengan kawan..tak perasan sampai terlanggar tong sampah..nasib baik ada akak pengawas tolong..yg lain semua menghilangkan diri..bila teringat balik rasa kelakar :)
7.kalau tak silap masa umur 15 tahun dan tiba-tiba blog buat hal terus delete..blog ni dibuat masa umur 16 tahun..harap yg ni je lah berkekalan..
8.blog ni tak ada lah menarik sangat bagi saya lah..tapi saya suka hahaha..patutnya nk ceritakan pasal kehidupan saya tapi tak banyak cerita sgt..jadi,saya post pasal lagu selalunya..
9.tujuan buat blog sebab nak share kat semua orang..tentang saya punya pengalaman,lagu,drama dan lain-lain lagi lah :)
10.blog kak rien cantik dan doodle header ru comel betul..suka sgt :D

ok tu je lah jawapannya..sorry kalau ada jawapan lain dari kak rien soalkan..