Friday, 14 December 2012

mari blog walking ke blog ni :)

Assalammualaikum :)

hari nak promote blog seorang kawan baik aku :)
mari-mari blog walking ke blog dia ni..
http://pinkykittylovely.blogspot.com  <-------- ni hah blog dia..mari lah tengok :)

tapi aku bukan nak tunjuk aku yang edit blog dia..
nak promote blog dia..
lagipun dia baru dalam dunia blogger ni :)

Thursday, 6 December 2012

hello :)

Assalammualakum semua :)

alhamdulilah..tamat sudah SPM 2012..
haha dah lama aku tak update blog..
rindu saya tak? haha gurau je :)
rasanya blog ni dah lain kan?rasanya..

perasaan selepas menjawab kertas terakhir iaitu ekonomi asas..
wah,seronok sangat tapi rasa sedih sangat..
dah tak jumpa kawan lama..aku rindu kawan-kawan semua..

aku kena buat plan lepas ni..
aku pun tak pasti apa nak buat lepas SPM ni..
haih..fikir..fikir..