Sunday, 28 July 2013

kembali

assalamualaikum :)

serius dah lama aku tak update blog..
setelah sekian lama aku mendiam kan diri (yelah tu~)..sebenanrnya aku tak lah mendiam kan diri pun
aku tak ada idea nak share dengan korang..memang tak ada cerita kot..
jadi membiar kan blog sunyi sepi..padahal aku selalu jenguk blog comel aku ni hoho~

kepada aku baru follow..maaf sangat follow lambat..aku ada masalah sikit nak follow orang..
dan aku memang rindu nak taip kat blog ni..
mungkin aku akan banyak update lagi...

sekarang macam - macam terjadi dekat aku..aku agak tertekan dengan apa yg berlaku sekarang..
hanya Allah je tau apa perasaan aku..
tapi aku banyak - banyak bersabar, mungkin ada hikmah cuma lambat lagi..
ada banyak benda aku nak buat..sekarang nak rajin kan diri aku yang malas ni..

hehe..aku memang banyak merepek dekat sini..
aku taip ni sebab aku nak active kan balik blog ni...jumpa lagi..